Ваш городКиев?
Изменить

Відгуки - Ресторан TheМ'ясо

521 отзыв

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

06.10.19
Silviya Ivonyak
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Приємний персонал! І тут неймовірно смачно))
06.10.19
Max Loza
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Смачно
06.10.19
Мар'яна Сайко
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Класний ресторан і дуже все смачно!❤❤❤❤
06.10.19
Ростислав Закалюжний
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Смачна кухня та привітний персонал
05.10.19
Валькирия
5 отзывов
13
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Просто оргазмище!!!! 5*
14:00 06 окт.
Здравствуйте. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями.
05.10.19
Валькирия
5 отзывов
13
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Просто оргазмище!!!! 5*
14:00 06 окт.
Здравствуйте. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями.
05.10.19
Валькирия
5 отзывов
13
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Просто оргазмище!!!! 5*
14:00 06 окт.
Здравствуйте. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями.
05.10.19
ВалькирияПриобретено
5 отзывов
13
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Просто оргазмище!!!! 5*
14:00 06 окт.
Здравствуйте. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями.
05.10.19
Валькирия
5 отзывов
13
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Просто оргазмище!!!! 5*
14:00 06 окт.
Здравствуйте. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Будем стараться в дальнейшем только радовать Вас интересными акциями.
01.10.19
Tanya Kashperuk
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Були тут з подругою, Замовили бургери та коктелі, замовлення принесли швидко, кухня дуже смачна, ціни помірні Єдиний мінус - офіціант не знав про акцію вихідного дня
01.10.19
Василий Варахоба
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Особисто я закладом задоволений. Приємні дівчатка які швидко обслуговують. Їжу довго чекати не довелося (щоправда в закладі окрім мене була тільки ще одна сімейна пара). Інтер‘єр хороший. Тут комфортно, затишно. Меню хороше, різноманітне. Коли принесли салат Цезар навіть здивувався, думав переплутали замовлення і принесли інше замовлення, бо більше скидалось на велику тарілку італійської пасти. Салат хороший. Доводилось пробувати куди гірші варіанти. Та найбільше мені сподобався стейк. Тут просто аплодую тій людині яка його готувала. Соковите, ніжне, без горілості. Цікава подача та оформлення страви. Брат замовив десерт. Дуже сподобався (а брату вгодити важко, повірте). Персонал дуже привітний. Нажаль не запамятав імя. Не висока русявенька дівчинка. Така приємна))) дуже соромязлива (це приваблює), тихий голос, ввічлива. Навіть здавалось що вона соромиться підійти за рахунком. Ціни адекватні. Це місце не можна назвати студентською столовкою де пожна поїсти на 100 грн, але точно не найдорожчий заклад Львова. Особисто я оцінюю ваш заклад на 5+ зайду ще раз
01.10.19
Bala Yuriy
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Затишне, красиве та смачне місце з досить приємними цінами. Ввічливий персонал та власник. Є сніданки, кава з собою та великий асортимент блюд. Для великих компаній хорошим вибором стане м'ясна дошка!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти