Ваш городКиев?
Изменить

Відгуки - Ресторан TheМ'ясо

521 отзыв

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

01.08.19
Дмитро Кіт
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Дуже смачно,приємний сервіс)
01.08.19
Тетяна Альховська
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Дуже смачні сирники, крем-борщ з сухофруктами, унагі-бургер, сети
01.08.19
Юля Кревняк
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Дуже смачно ) Обслуговування на вищому рівні 👍🏼 Всім раджу 😊
01.08.19
Olena Kryvulyak
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Затишний інтер‘єр, привітний персонал. Широкий вибір меню, а м‘ясо дійсно дуже смачне! Дякую, за сервіс!
01.08.19
kat.catrinka 21
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Нове меню🔥💥 якщо думаєте де Вам буде затишно і смачно, Вам явно сюди😻
01.08.19
Markian Pankevych
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Заклад сподобався, замовляли покупон, хотіли замовити сет, але нам сказали, що на м’ясний сет покупони не розповсюджуються, тому замовили відмінні стейки. Приємна дівчина Каріна на обслуговуванні. Все сподобалось, прийдемо ще!
01.08.19
Vova Onyshchak
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Жахливий заклад в плані обслуговування. Купив купон на знижку. Повідомив про нього офіціанту. Коли попросив рахунок, офіціант сказав , що я не попередив і тим більше на страву, яку я замовив , купон не розповсюджується. Бажання ще раз відвідати заклад немає. 👎😕
01.08.19
Natalia Matsko
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Респект, дуже задоволена! М’ясо бомба, бургери дітям сподобалися, пиво смачне. Ціни помірні, чистенько, персонал дуже приємний. Я ваш клієнт 👍
18.07.19
Аліна
более 100 отзывов
6
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Все було дуже смачно! Не вперше у цьому закладі. Приємно здивувало збільшення меню - появилось багато класних страв! Рекомендую!
01:00 19 июля
Добрий день, Аліна. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Будемо намагатися в подальшому тільки радувати Вас цікавими акціями. Дякуємо за увагу до нашого сайту.
18.07.19
Аліна
более 100 отзывов
6
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Все було дуже смачно! Не вперше у цьому закладі. Приємно здивувало збільшення меню - появилось багато класних страв! Рекомендую!
01:00 19 июля
Добрий день, Аліна. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Будемо намагатися в подальшому тільки радувати Вас цікавими акціями. Дякуємо за увагу до нашого сайту.
18.07.19
Аліна
более 100 отзывов
6
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Все було дуже смачно! Не вперше у цьому закладі. Приємно здивувало збільшення меню - появилось багато класних страв! Рекомендую!
01:00 19 июля
Добрий день, Аліна. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Будемо намагатися в подальшому тільки радувати Вас цікавими акціями. Дякуємо за увагу до нашого сайту.
18.07.19
Аліна
более 100 отзывов
6
Львів, Гетьмана Мазепи вулиця, 1Б
Все було дуже смачно! Не вперше у цьому закладі. Приємно здивувало збільшення меню - появилось багато класних страв! Рекомендую!
01:00 19 июля
Добрий день, Аліна. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Будемо намагатися в подальшому тільки радувати Вас цікавими акціями. Дякуємо за увагу до нашого сайту.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти